Rólunk

Sziasztok Prokop Kata vagyok, a SminkAkadémia alapítója.

Az életeim korábbi szakaszában gazdasági főiskolán mérnöknek tanultam, de az idő múlásával rájöttem, hogy a sminkelésben és a tanításban találtam meg önmagam és a nőiességemet. 2003ban már sminkmesterként dolgoztam, és tanultam, hogy 2008-ban megnyithassam az első sminkiskolámat Gödöllőn.

A rohamosan növekvő igények miatt mindösszesen 3 év elteltével Budapestre költöztünk, hogy egy új és professzionálisabb helyen tárhassa ki kapuit a mára már jól ismert SminkAkadémia.

Hosszú évek után még a mai napig is sok szerettel megyek és dolgozom együtt a TV2 több mint testőr stábjával. Az utóbbi évekeben számos szépségkirálynő-választáson zsűriztem ami mindig szép emlék marad számomra, de mégis az egyik kedvenc mégis amikor először láttam a győztes szépségkirálynőt az egyik tanítványom sminkjében.

A belvárosi szívében várok mindenkit, hogy belekóstoljanak a sminkes szakma szépségébe vagy csak szeretnék megtanulni, hogy hogyan emeljék ki a saját szépségüket.

 

14 év tapasztalata a legmodernebb eszköztárral

Kata olyan oktató, aki nem fél átadni a tudását, nem riválisként tekint a tanulóira, hanem tyúkanyóként.Az órák és a különböző összejövetelek, jó hangulatúak, lazák, nem érzed, hogy egy iskolapadban ülsz. Nem érezteti veled senki, hogy te csak egy kezdő vagy (mint amit máshol már tapasztaltam), nyugodtan kérdezhetsz. Kata igazi művész, smink művész, ez az élete és tuti veled is megszeretteti a sminkelést. Szívből ajánlom!

Petró Adrienn Facebook

Türelmes, segítőkész, teljesen hozzád igazítja az órákat. Van lehetőség bőven gyakorlásra külsős helyszíneken is, ami jó referencia a későbbiekre. Én nagyon örülök, hogy itt tanultam, élményekkel, kapcsolatokkal, barátokkal gazdagodtam.

Mikó Nilla Facebook

Kedves, segítőkész, rugalmas. Mind az órák, mind a rendezvények remek hangulatban telnek.
Színvonalas oktatás, minőségi anyagok.
Csak ajánlani tudom!

Jákó Andi Facebook

Az órák teljesen személyre szabottak. Az elején lépésenként ellenőrzi a munkát, később azonban szinte szabad kezet ad. Persze a megfelelő terelgetés mellett.

Liczkai Annabella Facebook

Tanítványaimnak rendszeres lehetőséget biztosítunk, hogy életszerű helyzetekben is gyakorolhassák a sminkes szakmát. A képzés keretében nemcsak a tanórákon fejlődhetsz, hanem együtt járunk fotózásokra, divatbemutatókra, forgatásokra, szépségkirálynő-választásokra. A tanfolyam kiemelkedő diákjai  a saját szervezésű sminkversenyünkön mérhetik össze tudásukat.

Külföldi fakultatív programokat is szervezek, hogy minél versenyképesebb tudásra tehessenek szert a tanulók. Tanítványaimmal évente Londonba repülünk, hogy részt vegyünk Európa legszínvonalasabb make-up showján, az IMATS-en.

 

Az évek alatt többször táboroztunk  Veronában, New Yorkba vagy Párizsban, illetve belföldön is több lehetőséget biztosítok, a szakmai tapasztalatok bővítésére. A korábbi táboroknál előfordult, hogy annyi profi fotó készült, mely bőségesen elegendő volt egy saját fotókiállítás bemutatásához is.Az egyik fő célkitűzésünk volt mindig is, hogy már az oktatás során minél többen megismerhessék diákjaink alkotásait. A sminkes szakma állandó kihívást jelent számomra, ezért folyamatosan képzem magam. 2019 óta a Ga-De hivatalos sminkese vagyok Magyarországon.
Ha érdekel a sminkelés, vagy profi sminkes szeretnél lenni, várunk szeretettel a fiatalos, családias, jó hangulatú csoportunkba!

KÉSZEN ÁLLSZ? KATTINTS A TANFOLYAMOKRA!