Rólunk

Prokop Kata vagyok.

A főiskolán gazdasági mérnöknek tanultam, de a sminkelésben és az oktatásban találtam meg önmagam és a nőiességemet. 2003 óta vagyok profi sminkes. 2008-ban nyitottam meg első sminkiskolámat Gödöllőn.

Budapesten 2011-ben tárta ki kapuit, az azóta is SminkAkadémia néven működő intézményem.

A TV2 több mint testőr műsorának vagyok a sminkese. Az utóbbi években számos szépségkirálynő-választáson zsűriztem.
Hiszek az egyéni fejlődésben, ezért az oktatás kiscsoportos formában, családias légkörben zajlik.

Belvárosi stúdiómban várom azokat akik belekóstolnának a sminkelés művészetébe vagy csak szeretnék megtanulni, hogy hogyan emeljék ki saját szépségüket.

Képzéseim nagyon sokszínűek, ezért minden korosztály megtalálhatja az egyéniségének megfelelőt.

 

14 év tapasztalata a legmodernebb eszköztárral

Kata olyan oktató, aki nem fél átadni a tudását, nem riválisként tekint a tanulóira, hanem tyúkanyóként.Az órák és a különböző összejövetelek, jó hangulatúak, lazák, nem érzed, hogy egy iskolapadban ülsz. Nem érezteti veled senki, hogy te csak egy kezdő vagy (mint amit máshol már tapasztaltam), nyugodtan kérdezhetsz. Kata igazi művész, smink művész, ez az élete és tuti veled is megszeretteti a sminkelést. Szívből ajánlom!

Petró Adrienn Facebook

Türelmes, segítőkész, teljesen hozzád igazítja az órákat. Van lehetőség bőven gyakorlásra külsős helyszíneken is, ami jó referencia a későbbiekre. Én nagyon örülök, hogy itt tanultam, élményekkel, kapcsolatokkal, barátokkal gazdagodtam.

Mikó Nilla Facebook

Kedves, segítőkész, rugalmas. Mind az órák, mind a rendezvények remek hangulatban telnek.
Színvonalas oktatás, minőségi anyagok.
Csak ajánlani tudom!

Jákó Andi Facebook

Az órák teljesen személyre szabottak. Az elején lépésenként ellenőrzi a munkát, később azonban szinte szabad kezet ad. Persze a megfelelő terelgetés mellett.

Liczkai Annabella Facebook

Sminkes tanítványaimnak rendszeres lehetőségük van a gyakorlásra. A képzés keretében nemcsak a tanórákon fejlődhetsz, hanem együtt járunk fotózásokra, divatbemutatókra, forgatásokra, szépségkirálynő-választásokra. A profi tanfolyam diákjai saját szervezésű sminkversenyen mérhetik össze tudásukat.

Külföldi fakultatív programokat is szervezek, hogy minél versenyképesebb tudásra tehess szert. Tanítványaimmal évente Londonba repülünk, hogy részt vegyünk Európa legszínvonalasabb make-up showján, az IMATS-en. A portfólió bővítésre számos lehetőség van. Évente többször utazunk Veronába, ahol profi csapatommal fotózáson vehetsz részt, melynek egy autentikus olasz kastély ad otthont. Az itt készült képekből az Olasz Kultúrintézetben rendezek kiállítást. Célom az is, hogy már az oktatás során minél többen megismerhessék diákjaim alkotásait. Havonta profi fotózás részei lehettek, az itt készült fotókat változatos helyszíneken állítom ki.

A sminkes szakma állandó kihívást jelent számomra, ezért folyamatosan képzem magam.
Ha érdekel a sminkelés, vagy profi sminkes szeretnél lenni, várlak szeretettel a fiatalos, családias, jó hangulatú csoportomba!

KÉSZEN ÁLLSZ? KATTINTS A TANFOLYAMOKRA!