Szépülj és segíts! Alapítványi nap

Halaska-Novák Krisztina:

Kedves Érdeklődők!

Merre Induljak? Halaska-Novák Krisztina
asztrológus és életvezetési tanácsadó szavai:

A tradicionális asztrológiát tizenegy éve tanulom, és öt éve készítek elemzéseket a hozzám fordulóknak.

Szívesen foglalkozom emberekkel, érdekelnek az emberi sorsok és figyelemmel hallgatom meg az élettörténeteiket, hogy legjobb tudásom szerint kínáljak megoldást nehézségeikre, problémáikra az asztrológia évezredes eszközeivel.

Az asztrológia egy olyan tudás, amely nemcsak közelebb visz önmagunkhoz – mivel önismeretről van szó – hanem gyakorlatot ad az életünkben felmerülő kihívások és alapvető kérdések megválaszolására.Az asztrológiai elemzések kiegészítéseként vagy önálló elemzési módszerként használom a Tarot kártyát.

A Tarot önálló rendszer, az ősi tanítás megtestesítője, amely a szimbólumok nyelvét használja. Képei felfoghatók az emberi lélek fejlődési fokaiként. Az önismeret eszköze; ha megértjük a lapok jelentését, az lehetőséget ad arra, hogy jelenlegi helyzetünkben/krízisünkben mélyebbre tekintsünk és egyúttal segíti, mutatja a további tájékozódási pontokat.

"Ami lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van, hogy az egyetlen varázslatának műveletét végrehajtsd." (Hermész Triszmegisztosz, Tabula Smaragdina; Hamvas Béla fordítása)

Szeretettel várom a hozzám fordulókat!

Horváth Icu:

Horváth Icu, mesterfodrászunk pályafutása alatt, ami már több mint 17 éve tart mindig azt kutatta, hogy lehet igazán szép frizurát varázsolni vendégei számára.

Évekig tanult és dolgozott Zsidró Tamás kezei alatt, ahol megtanulta mi mindent lehet kihozni egy hajtömegből. Ezek után saját tapasztalatai alapján tökéletesítette tudását.

Ő az, akit bátran hívhatunk az egészséges szakértőjének!

Icus a Szépülj és Segíts rendezvény alapító tagja, már a kezdetek óta segíti ügyünket. Ha szeretnéd, az eseményen szívesen ellát tanácsaival, hogy miként tudod még szebbé és varázslatosabbá tenni hajadat. Ha úgy döntesz, hogy a kezeire bízod magad, akár időpontot is foglalhatsz nála az esemény keretein belül.

Wagner Dezideráta:

Wagner Dezideráta vagyok 2010-óta foglalkozom auraméréssel, radiesztéziával és biorezonanciával.
Az auramérésről:

Aura mérés során kiderül, hogy milyen káros földsugárzás esetleg elektroszmog van a pihenőhelyen.
A radiesztéziáról:

A radiesztéta a betegségek kiváltó okának megszüntetésével segíti elő a gyógyulási folyamatát. A radiesztéziai mérés az emberi agy egy adottságán alapul, ez pedig az emberi agy szelektivitása. Tudatos koncentrálással frekvencia-tartományokat tudunk érzékelni, behatárolni és mérni. Az érzékelés agyi energiák koncentrációjával történik, a legkevesebb agyi energia igénybevételére a pálca használata a legkedvezőbb. Nem a pálca (vagy a vessző, inga), hanem maga az ember az igazi, a legösszetettebb, a legérzékenyebb "műszer", amelyet a természet megalkotott.

A biorezonanciáról:

A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet önregenerációját.

 

Kovács Kinga:

Kovács Kinga vagyok, 2010 óta foglalkozom hennafestéssel, azóta folyamatosan fejlesztem magam. A hennafestés élménye az elejétől megfogott. Szeretek precízen, aprólékosan dolgozni és elmélyülni a mintákban festés közben.

2014-ben indultam a WOBAA - World Online Body Awards nyári hennafestés versenyén, ahol 2. helyezést értem el, majd 2018-ban a III. Magyarországi Henna Fesztivál keretében megrendezett helyszíni hennafestő versenyén 1. helyezést értem el a halasi csipke mintámmal. Hennafestőként számos kézműves rendezvényen megfordulok az országban, valamint önkéntesként is rendszeresen részt veszek jótékonysági rendezvényeken.

Dr Lehota Zsuzsa:

Kedves szépülni és segíteni vágyók!

Bemutatom legújabb önkéntesünket, Dr Lehota Zsuzsát, aki szintúgy minden támogató rendelkezésére áll.

Saját szavai:

Dr Lehota Zsuzsa vagyok, főállásban egyetemi tanársegéd.
Azon szerencsés emberek közé tartozom, akik munkájuk során is a hobbijuknak élhetnek, hiszen 14 éve kéz- és lábápoló, műköröm építő, 4 éve pedig kozmetikus végzettséget szereztem.
Folyamatosan képzem magam, a kozmetikában Ilcsi termékekkel dolgozom.
Várlak szeretettel -egy arcmasszázsra- ha egy kis kényeztetésre, ellazulásra vágysz.
Szépüljünk és segítsünk együtt!