Tanfolyamok

A tanórák 45 percesek.

Minden tanítványomnak egyéni órarendet biztosítok, így nem kell egy csoport kötött időbeosztásához igazodni. (Napközbeni, hétvégi és esti időpontok is elérhetők.)

Mindig szem előtt tartottuk, hogy a tanítványaink szélesítsék ismereteiket és persze hogy minél több terméket ismerjenek meg, ezért rengeteg nagy márka termékeit kipróbálhatják egymás mellett így megtanulván az egyes márkák erősségeit és sajátosságait.

Szolgáltatásaink egyénileg is igénybe vehetőek. Ajándékutalványaink 1 évig érvényesek.

A 15 alkalmadat te magad döntheted el, hogy a saját magad sminkelésére szeretnéd fordítani vagy inkább belekóstolnál a sminkes szakmába. Amennyiben úgy gondolod, hogy te inkább saját magadat szeretnéd sminkelni, a 30 óra alatt egy olyan rutint és gyakorlatot szerezhetsz, hogy nem fog gondot jelenteni, hogy akár reggel pár perc alatt is valódi hercegnőt varázsolj magadból, de egy alkalmi smink elkészítése sem fog nehézségét jelenteni, ahol már műszempillát is feltehetsz és használhatod a kontúrozás trükkjeit magadon. Ha bizonytalan vagy, hogy valóban szeretnél-e sminkes lenni akkor válaszd ezt a “belekóstolást” a sminkes szakmába. Itt a sminkelés alapjait kezded el megtanulni és ha szeretnél később továbbtanulni akkor ezt a kisebb tanfolyamot beleszámítjuk a nagyobb, profibb tanfolyamainkba.

Ezen a négyalkalmas kurzuson 3 különböző technikával tanulod meg, hogyan változtasd meg az arcod formáját plasztikai sebész segítsége nélkül. De nem csak highlightolunk, hanem minden egyes alkalommal komplett sminket készítünk közösen. Így válaszokat kaphatsz azokra a kérdésekre amelyekre nem biztos, hogy tudtad volna a választ egy profi oktató segítsége nélkül.

Először egy vezetett sminktanácsadáson vehetsz részt ahol az oktató megmutatja az alap sminktechnikákat a te arcodhoz illően. És felteheted azokat a kérdéseket amikre mindig is kiváncsi voltál. Miután elméleti szinten elsajátítottad a sminkelés lépéseit, a következő 3 alkalmon pedig már te magad készítheted el a sminkjeidet fő sminkmesterünk segítségével.

Legyél akár kezdő vagy pedig haladó, akit már egy izgalmasabb smink összeállítása érdekel, válaszd ezt az oktatást, hiszen az oktatóval közösen készítheted el a sminked, amiben már indulhatsz is a következő programodra. Azoknak ajánljuk még kifejezetten ezt a képzést, akik szeretnének tanulni és van 1,5 órájuk, hogy egy gyönyörű sminkben távozzanak.

Ne félj attól, ha még csak most kezdesz ismerkedni a sminkelés rejtelmeivel! Profi oktatóink segítségével eligazodhatsz az ecsetek és a termékek világában ezután a rövid alkalom után. Ráadásul egy tökéletes natúr sminkben távozhatsz, amit közösen készítesz el az oktatóval.

Régóta nézegeted mások tökéletes sminkű profilképeit, de nem tudod, hogyan készíts füstös sminket? Akkor gyere el és próbáld ki! Az oktató segítségével közösen készítitek el a sminket aki bemutatja a megfelelő ecseteket és termékeket is.

Nézd meg további tanfolyamainkat webshopunkban!